سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1405/04/08 - 19:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 317
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دهمین نشست شورای مشورتی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

تمرکز بر واکاوی تبصره‌های بودجه ۱۴۰۵ و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های امور حقوقی

دهمین نشست شورای مشورتی مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف بررسی تبصره‌های ضوابط اجرایی بودجه ۱۴۰۵ و ارتقای بهره‌وری از ظرفیت‌های امور حقوقی، به ریاست دکتر حمید چوبینه برگزار شد.

acd0ddba-6be2-4f97-a348-8a07aadbb11a

گالری تصاویر 

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، این نشست روز دوشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۵ با حضور جمعی از مدیران ارشد در سالن جلسات معاونت تشکیل شد. در این جلسه، علاوه بر ارائه گزارش جامع عملکرد حوزه امور حقوقی، راهکارهای تقویت نقش این مدیریت در تحقق اهداف کلان دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جلسه، دکتر حمید چوبینه با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، بر ضرورت انسجام سازمانی و خدمت‌رسانی صادقانه تأکید کرد و افزود: صیانت از منابع دانشگاه و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها، از مهم‌ترین وظایف مدیران در شرایط کنونی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید، تصریح کرد: دانشگاه با بسیج ظرفیت‌های تخصصی، نیروی انسانی و امکانات درمانی، آمادگی کامل دارد تا در این مراسم گسترده، نقش مؤثر خود را در تأمین سلامت مردم ایفا کند.

ارائه گزارش عملکرد امور حقوقی

در ادامه نشست، رسول راشکی، مدیر امور حقوقی دانشگاه ضمن تشریح جایگاه راهبردی این مدیریت در صیانت از منافع دانشگاه، گزارشی از مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای اخیر ارائه کرد. بر اساس این گزارش:

تخلیه و رفع تصرف املاک: با پیگیری‌های حقوقی مستمر، بخش عمده‌ای از املاک منتسب به دانشگاه تعیین تکلیف شده که رشد ۹۹ درصدی را نشان می‌دهد.

احقاق حقوق دانشگاه در محاکم: آرای مهمی پس از سال‌ها پیگیری حقوقی، به نفع دانشگاه صادر شده که گامی ارزشمند در حفاظت از اموال و اعتبار دانشگاه است.

رسیدگی به پرونده‌های جاری: پرونده‌های مهمی در مراجع قضایی در حال رسیدگی است و با توجه به دفاعیات مستند، امیدواری زیادی برای کسب نتایج مطلوب وجود دارد.

همچنین عملکرد تفصیلی مدیریت حقوقی از فروردین ۱۴۰۴ تا پایان خرداد ۱۴۰۵ ارائه و نقاط قوت و چالش‌ها بررسی شد.

تقدیر معاون توسعه از مدیریت امور حقوقی

در پایان این نشست، دکتر چوبینه با ابراز قدردانی از زحمات مدیریت امور حقوقی، اقدامات صورت گرفته در زمینه احقاق حقوق دانشگاه نه اسیر مظلوم نمایی و نه مغلوب زیاده خواهی و نه مغبون ریاکاری نخواهیم شد. به ویژه در بخش املاک و تخلیه آنها پس از سالیان طولانی را بسیار ارزشمند و تحسین برانگیز خواند.

وی همچنین ضمن تشکر از تعامل و ارتباط مستمر این مدیریت با سایر واحدها که سبب پیشبرد سریعتر پرونده ها شده، بر اهمیت آموزش مدیران واحد ها و  رابطین حقوقی بیمارستانها جهت استفاده از ظرفیت تکمیلی تأکید کردند.

به گفته دکتر چوبینه، «رصد مستمر پرونده های حقوقی در یک دهه اخیر» به عنوان یکی از اولویتهای اصلی معاونت در دستور کار قرار گرفته است تا ضمن شناسایی ریشه های اختلافات، از بروز چالشهای مشابه در آینده جلوگیری به عمل آید.

در ادامه، تبصره‌های ضوابط اجرایی بودجه ۱۴۰۵ نیز مورد واکاوی قرار گرفت و بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و استفاده بهینه از ظرفیت‌های قانونی تأکید شد. در پایان، حاضران بر پیگیری مصوبات و استمرار جلسات مشورتی برای ارتقای کارآمدی تأکید کردند.

  • کد خبر : 324746
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه